OVER ONS

OVER ONS

Bij Marlies is een winkel voor echte fashion lovers. Met haar collecties, persoonlijke aandacht en gericht advies haalt het team van Bij Marlies het beste uit de vrouw. Alle meiden van Bij Marlies kennen de collectie door en door, omdat iedereen betrokken wordt bij het creëren van de collectie. Wij zijn pas tevreden als onze klant zich mooi, comfortabel en zelfverzekerd kan voelen in haar aankoop. Om dit te bereiken zijn de collecties het resultaat van aandachtig zoeken naar de juiste combinatie van kwalitatieve basis en trendy fashion items. 

“Find items you love, so you feel confident wearing them.”

Bij het selecteren van onze merken focussen we op de pasvorm, kwaliteit en comfort van de collecties. Onze collecties maken elke garderobe compleet, omdat we items die je elke dag wilt dragen naar je werk of in je vrije tijd combineren met items die meer uitgesproken zijn.

Bij Marlies is in 2012 opgericht door Marlies van der Linde en gestart op de Beestenmarkt. Inmiddels is daar de locatie op de Molslaan bij gekomen. Na heel veel aanvragen via social media is Bij Marlies in 2021 gestart met haar eigen webshop. 

Ook online willen we de persoonlijke aandacht die kenmerkend is voor onze winkels doorzetten en zullen we via social media of de chatfunctie onze adviezen graag met je delen.

Heel veel shop plezier en tot ziens in één van onze winkels of online!