Styled by Marlies

Jouw look en style heeft veel invloed op jouw uitstraling en zelfvertrouwen. Als jij je goed voelt van binnen en van buiten, straal je dit ook uit. Het kan best moeilijk zijn om op het gebied van kleding te vinden wat echt mooi bij jou past en waar jij je goed in voelt.

 ‘Styled by Marlies’ kwam hierdoor tot stand. Een gepassioneerde styliste die precies weet wat bij jou past, die naar jou luistert en de tijd voor je neemt. Niet alleen helpt zij jou met stylingadvies, maar er wordt ook avdies gegeven over make-up en haar. Dit zijn aspecten die jouw nieuwe look vernieuwend en verfrissend maken.

 Je kunt een afspraak maken door te mailen naar 'webshop@bijmarlies.nl'. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen €99,99. Voor dit bedrag krijg je een shoptegoed t.w.v. €49,99 (bij besteding boven de €200), een style analyse, antwoorden op jouw vragen en persoonlijke aandacht.

 De metamorfose geeft jou een vernieuwende look, adviezen over haar, make-up en kleding, meer zelfvertrouwen en vooral een fijne ervaring.

 Heb je verdere vragen? Stuur ons gerust een bericht via Instagram of een e-mail.