cool girls need pretty clothes and crazy stuff


Bij Marlies
is een trendy boutique waar letterlijk alles te koop is! Hippe Scandinavische kledingmerken en trendy interieur presenteren we in een ontspannen huiselijke sfeer. In onze boutique vind je naast kleding en interieur ook sieraden, schoenen en leuke hebbedingetjes voor in huis en heerlijke lifestyle goodies.

Wij vinden dat onze klanten onze persoonlijke aandacht verdienen. Daarom staan wij als team, Marlies, Joscha, Sharity en Tamar, graag voor je klaar om met jou op zoek te gaan naar een outfit of een aanvulling op je interieur. Qua stijlen mixen we graag ‘tijdloos met een twist’ met ‘stoer maar vrouwelijk’. Wij houden ervan om jou en je omgeving te verrassen. Maar welke stijl een kledingstuk ook heeft, de pasvorm staat op bij ons voorop! Ons merkenpakket is breed en zorgvuldig uitgezocht, zodat we zowel de jonge twintiger als de zelfbewuste vrouw kunnen aankleden. Wij zijn gek op de Scandinavische merken en vliegen daarom regelmatig naar Kopenhagen om daar voor jou de nieuwste merken te spotten. Merken die zeker niet in de standaard winkels hangen. Ook gaan wij een paar keer per jaar naar Parijs om direct in te kunnen spelen op de trends van het seizoen en vullen onze collectie hiermee aan.

We vinden het ook heerlijk om je te verwennen met speciale acties. Zo zijn er de Ladies Nights waarbij je speciale aandacht krijgt met kledingadvies en met een goed gevulde goodiebag de deur uit gaat. Maar er zijn bijvoorbeeld ook de Oui De Paris-dagen met croissantjes en verse jus en natuurlijk de nieuwste mode uit Parijs! Zin in een special treatment met vriendinnen? Organiseer dan een private shopping night en kom ontspannen winkelen onder het genot van een hapje en drankje. En eenmaal uitgewinkeld plof je zo op één van de gezellige terrasjes voor de deur!

Maandag:GESLOTEN
Dinsdag:10:00 - 17:30
Woensdag:10:00 - 17:30
Donderdag:10:00 - 17:30
Vrijdag:10:00 - 21:00
Zaterdag:10:00 - 17:00
Zondag:13:00 - 17:00