Marlies

“Mijn winkel 'Bij Marlies' is een weerspiegeling van mijzelf. Alle items heb ik met heel veel liefde en passie uitgezocht. Stylen is mijn hobby, ik wil alles mooi maken! Na veel ervaring te hebben opgedaan in het bedrijf van mijn familie met interieur- en lingeriewinkels ben ik mijn eigen hart gaan volgen. In 2012 ben ik dan daadwerkelijk mijn droom gestart: een vernieuwend winkelconcept met unieke merken en persoonlijk advies. Eindelijk kon ik mijn droom en passie delen met mijn klanten! Het mooiste van mijn werk vind ik dat je iemand helemaal kan zien opbloeien. Kleding is veel meer dan alleen maar een stukje stof. Het is een uiting van wie je bent. Daarom is mijn winkel nog steeds mijn grote passie, mijn tweede thuis en derde kind! Naast mijn winkel ben ik namelijk getrouwd met Raymon en trotse moeder van Nolan en Loues!"


Joscha

“Vroeger werkte ik in de zorg, maar mijn passie voor mode en styling was echt te groot. Toen ik in 2012 bij Marlies kwam werken, zat ik direct helemaal op mijn plek! Hier kan ik mijn creativiteit kwijt in de in- en verkoop van onze kleding en interieur. Ik word bijvoorbeeld ontzettend blij van setjes maken en help Marlies graag bij het omgooien van de winkel. Verder word ik gelukkig van de zon en terrasjes, is mijn favoriete modeseizoen de herfst en heb ik een enorme zonnebrillenverslaving.”


Sharity

“Negen jaar lang ben ik kapster geweest. De salon waar ik werkte was erg gericht op het geven van totaaladvies aan de klant en daardoor raakte ik geïnspireerd om de andere tak van de uiterlijke verzorging op te gaan. Sinds 2014 werk ik in de boutique van Marlies. Het geeft mij een geweldig gevoel als ik een klant blij kan maken met een nieuwe outfit! En om de look af te maken geef ik ook graag advies op het gebied van hairstyling vanwege mijn verleden in de kappers wereld!.”


Tamar

“Als eerstejaars student Fashion Management aan het Amsterdam Fashion Institute ben ik vrijwel altijd met mode bezig. De winkel van Marlies past heel goed bij mij en daarom ben ik hier in 2014 gaan werken. Doordat ik nog studeer, werk ik altijd in het weekend. Het leukste aan deze baan vind ik het helpen van klanten die openstaan voor mijn visie en vervolgens tevreden de deur uitgaan. Natuurlijk houd ik zelf ook erg van shoppen, maar ik doe ook graag een drankje met vriendinnen!”